Sporttábor - Kerekerdő Kalandpark - Csinosfarm

 

 
 
 

 

A TÁMOP 3.1.4/C pályázat keretében megvalósuló programok a
Tóth László Általános Iskolában
  1. Sporttábor 2015. augusztus 3-7. között

A 3. nap a Kerekerdő Kalandpark következett a kötélpályáival. A gyerekek 3 szinten tehettek tanúbizonyságot bátorságukról az erdő fái között megépített kötélpályákon. Az élménynaplókat olvasva úgy érzem, ez is felejthetetlen nap volt mindenki számára. Az ízletes ebéd után már érezni lehetett, hogy 3 nap után kezdtek elfáradni a gyerekek.



Pedig ezután következett az újabb „bátorságpróba” a 4. napon, csütörtökön. Ellátogattunk a Csinos Farmra, ahol oktatók segítségével mindenki lovagolhatott. Nagyon várták ezt a napot a gyerekek, de egészen megilletődtek, amikor a „hatalmas” lovak mellett álltak. Kicsit elbátortalanodtak, de az idő múlásával láttuk, hogy nagy sikere lesz a napnak.

 


Feltette a koronát az eseményekre a lovaskocsikázás, valamint a farmon elfogyasztott ebéd: gulyásleves és palacsinta. Melyik gyerek ne szeretné a palacsintát! Az utolsó nap igazi meglepetés volt számukra, hiszen arra érkeztek az iskolába, hogy egy hatalmas, kéttornyú, kétcsúszdás kastély áll az iskola udvarán, melyet az Ugri-bugri Kft. biztosított a számunkra.
Itt aztán kiereszthették a még megmaradt energiáikat. Aki pedig megunta az ugrálást, a csúszást, az zenés aerobic tornán vehetett részt a Tornacsarnokban.